Η ΟΜΑΔΑ

ΜΑΣ

Είμαστε τυχεροί. Έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και ωραιότερους (!) Καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Όλοι οι καλλιτέχνες μας μιλούν άπταιστα Αγγλικά.

NICKNAME: BUBBLEGUM

ΣΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ιδρυτής, Microblading και ειδικός μόνιμου μακιγιάζ.

Διεθνής εκπαιδεύτρια microblading, η  οποία έχει εφαρμόσει πάνω από 2000 εφαρμογές microblading (συμπεριλαμβανομένου του αρσενικού  microblading  και του ιατρικού – π.χ. αλωπεκία)…διδάσκει πάνω από 300 μαθητές σε περισσότερες από 10 χώρες στον κόσμο.

Η Σούλα επίσης διδάσκει και μιλάει σε παγκόσμια συνέδρια εκ μέρους της διεθνούς εταιρείας micropigmentation Goldeneye®, η οποία έχει κατοχυρωθεί σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Ιδρυτής: Dermacraft - International, Lashionista® και KremaKroma® High Definition Pigments.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ

Extension βλεφαρίδων και microblading.

Η Νατάσα μπορεί να είναι νεαρή στην ηλικία, αλλά είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες τεχνίτριες στην Ελλάδα.


Συχνά χαρακτηρίζεται για τον επαγγελματισμό της. Γι 'αυτό είναι η εκπαιδεύτρια στη Βόρεια Ελλάδα,για τα εξτένσιον βλεφαρίδων της εταιρίας Lashionista και βοηθος της Dermagraph® σε διεθνείς τάξεις microblading  (π.χ. Λονδίνο).

NICKNAME: MERKEL

NICKNAME: FURBY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΛΤΟΥΠΗ

Extension βλεφαρίδων.

Ένα αληθινό ταλέντο.Η Κωνσταντίνα είναι πολύ δημοφιλής στους πελάτες λόγω της ευλίγηστης προσωπικότητάς της, των γρήγορων χεριών της, του επαγγελματισμού της, του χαμογελαστού της προσώπου… και των εκπληκτικών αποτελεσμάτων της!

 

Η Κωνσταντίνα έχει πάνω απο 5 χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή βλεφαρίδων και έχει παρακολουθήσει 6 διαφορετικά σεμινάρια για την εφαρμογή τους.

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ

Ειδικός Tattoo Removal

O Ηλίας είναι και εκπαιδευτής και τεχνίτης στον χώρο του tattoo removal και έχει αποκτήσει όλες τις γνώσεις του όντας μαθητευόμενος διεθνούς εκπαιδευτή, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους στον χώρο.

Είναι γνωστός για τον επαγγελματισμό του και έχει την ιδιότητα να σας ηρεμεί.

NICKNAME: 'THE SAINT'

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μιχαλακοπουλου 45,

Χιλτον, Αθηνα.

Τ.Κ. 11528

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 

10.00 - 18.00

Πέμπτη

11.00 - 20.00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΙΚΟΣ

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2019 by JALA GROUP  Ltd.